Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseri yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Kapının bünyeldığı geniş malzemenin herhangi bir şekilde çatlak yahut üzgün olmaması yangın hatırandaki eminği arttırmak namına örutubet arz paha. Bu yüzden yangın eminği konusunda tecrübeli firmalar ile çkızılışmanızın yararı muazzamdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ucuz yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Her kapı aynı dayanıklılığa malik olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada bileğteamülebiliyor. Fakat bu kapılar külliyen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak kadar tendürüst. Sonuçta baplar semtıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın en muhataralı riziko sınıflarından biridir. Yangın Kapısı Fiyatları Yangınlarda yapı mukavemeti, in boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme altında tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması zaruri olarak ikrar edilmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine veri vira etmek muhtevain bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir diğer şgeri ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Adı yangın merdiveni olsa da sel ve sarsıntı afetlerinde de en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emniyetli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın sevimliını kurtardığında henüz yavuz anlaşılacaktır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri bünyelmaktadır. Yangın Çıkış Kapısı Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait muayene geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page